zangers nemen cd op voor goed doel heino

De zangers Djool! En Mesjieu Maurice nemen een cd op voor het Care4Kids Event Heino. De volledige opbrengst van de cd gaat naar het goede doel. De titel van de cd is ‘We Care’.

Dit evenement wordt georganiseerd door de landelijke (thuis)zorgorganisatie stichting Residentiële & Ambulante Zorg (RAZ) en vindt plaats van 24 tot en met 27 september op bungalowpark Care Holidays Heino. Het Care4Kids Event biedt gezinnen met een zorgvraag een gratis verwenweekend aan in het park.

Djool! en Mesjieu Maurice zijn artiestennamen voor de Limburgers Joëlle Savelkoul (20 jaar) en Maurice Grooten (42 jaar). Beide zingen al jaren en zijn bekend in het regionale muziekcircuit, maar dit is voor het eerste dat ze samen op een CD staan.

Hoewel hun muziekstijl sterk verschilt, zijn ze beiden erg tevreden over ‘We Care’. Djool! heeft drie zelfgeschreven nummers opgenomen voor de CD, onder meer een nummer dat ze al eerder zong voor een kinderproject in Bosnië.

Mesjieu Maurice vertolkt drie covers van Nederlandstalige hits in Limburgs dialect. De CD is daarmee een mix geworden van ballad, pop, trend en onvervalste meezingers. Djool!: “We hebben allebei een eigen repertoire en toch combineert dat prima. Het is een mooie CD geworden.”

‘We Care’ is vanaf vrijdag 6 augustus onder meer te bestellen via ECR Domaine Cauberg, Cauberg 19 te Valkenburg. De CD kost 10 euro, waarvan de volledige opbrengst naar het Care4Kids Event Heino gaat. Voor meer informatie over dit evenement kun je op staging2.raz.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.