Home / archiefcentraal / workshop beeldhouwen en schilderen in olst

workshop beeldhouwen en schilderen in olst

Rustpunt De Theepot organiseert samen met de Olsterhof workshops beeldhouwen en schilderen in Olst. De workshops vinden plaats in het weekend van 4 en 5 september.

Beide workshops maken deel uit van het gevarieerde weekend in en rondom de Olsterhof met brocante, bloemen, proeverij, ezels en live muziek. Zowel zaterdag als zondag kunt u, onder begeleiding van Marije, uit een steen een beeld maken door kloppen, zagen, raspen en schuren.

Bij aanvang zoek je een mooi stuk serpentijn of albast uit en hier ga je in één dag iets moois van maken. De workshop schilderen wordt gegeven door Irma. In een dagdeel gaat zij helpen met het opzetten en uitwerken van een stilleven of landschap. Je leert acrylverf te gebruiken; kleuren mengen; uitleg over compositie en hoe je diepte aanbrengt in het werk.

Voor beide workshops is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Opgeven en betaling dient vooraf te gebeuren. De kosten zijn zowel voor beeldhouwen als schilderen tien euro per persoon per werkstuk.

Voor meer informatie kun je op www.detheepot.nl of op www.olsterhof.nl kijken. Opgeven kan bij de Olsterhof via telefoonnummer 0570-564330 of per mail op info@olsterhof.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.