wonink slapen opent nieuw pand in raalte

Wonink Slapen uit Lemelerveld gaat een winkel openen aan de Nieuwe Markt in Raalte. Het is de bedoeling de nieuwe winkel voor Stöppelhaene af te hebben, maar of dat gaat lukken is nog de vraag. Ze vliegen in ieder geval door het pand heen.

In de tweede vestiging van de beddenzaak wordt vooral bedtextiel, zoals kussens, overtrekken en matrassen, verkocht. Tegenover de Stentor laat Ariëlle Bruggeman van Wonink Slapen weten dat er in de etalage een bed gepresenteerd gaat worden, maar dat je voor meer keus echt naar Lemelerveld moet komen.

Tegenover de ochtendkrant laat Bruggeman verder weten toekomst te zien in de winkel in Raalte, aangezien Tielbeke al weg is en Boerhof Heeten wil sluiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.