willie oosterhuis houdt signeersessie in raalte

Willie Oosterhuis komt vrijdag naar Raalte om zijn boek te signeren. Vanaf 14.00 uur zit Willie onder een luifel voor de Bruna. Iedereen die het boek al heeft en het alsnog wil laten signeren kan naar de boekenwinkel aan de Herenstraat komen.

Ook als je het boekje nog niet hebt, kun je bij de Bruna terecht, want daar worden zowel het eerste als het tweede deel van zijn trilogie verkocht. Tot hoe laat Oosterhuis bij de Bruna te vinden is, is niet bekend. Het kan namelijk goed zijn dat het feestterrein van Stöppelhaene een grote aantrekkingskracht op de oud-Heetenaar heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.