Home / archiefcentraal / willie oosterhuis houdt signeersessie in raalte

willie oosterhuis houdt signeersessie in raalte

Willie Oosterhuis komt vrijdag naar Raalte om zijn boek te signeren. Vanaf 14.00 uur zit Willie onder een luifel voor de Bruna. Iedereen die het boek al heeft en het alsnog wil laten signeren kan naar de boekenwinkel aan de Herenstraat komen.

Ook als je het boekje nog niet hebt, kun je bij de Bruna terecht, want daar worden zowel het eerste als het tweede deel van zijn trilogie verkocht. Tot hoe laat Oosterhuis bij de Bruna te vinden is, is niet bekend. Het kan namelijk goed zijn dat het feestterrein van Stöppelhaene een grote aantrekkingskracht op de oud-Heetenaar heeft.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.