wilde ganzen ondersteunt oogstgave

Natrop kreeg daarover een mail terwijl op de Domineeskamp vertelde over het project waar dit jaar de oogstgave naar toe gaat. “Nu moet ik de nodige slagen om de arm houden, maar het is in andere gevallen niet ongebruikelijk dat de Wilde Ganzen dan het gecollecteerde bedrag verdubbelt.” Dat zou natuurlijk fantastisch zijn, want de teller van de oogstgave staat al op 27.000 euro. Het eindbedrag wordt in oktober bekend gemaakt.

Sallanders die nu nog geld storten, doen dat dus (vermoedelijk) met een flinke rente van honderd procent.

Wilde Ganzen ondersteunt en begeleidt kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden. Natrop: “Als ze zien dat ze zeker weten dat het geld goed terecht komt willen ze projecten steunen.” Wilde Ganzen zelf komt weer aan haar geld via giften van particulieren, fondsen en dergelijke.

Storten op [url=http://stoppelhaene.nl/Informatie/oogstgave/[/url]de oogstgave kan via bankrekeningnummer 14.29.67.157 o.v.v. Oogstgave 2010.

Salland Centraal heeft een heel dossier over het Afrikaanse dorp Kitojo gepubliceerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.