wiejes cabaret zaterdag afgelast

“Het spijt ons verschrikkelijk dat we er niet kunnen zijn”, aldus Gerrit. Nu is Gerrit zijn neus wat groot uitgevallen dus denken we dat voor maatje Anton Kleine Schaars de eerste grap voor volgend jaar al wel geschreven is.

Dat Anton en Gerrit niet kunnen zal meer Sallanders spijten. want de heren van `t Wiejes Cabaret krijgen de lachers ieder jaar op hun hand, door hun `objectieve’ kijk vanuit Wijhe naar de laatste gebeurtenissen in de gemeente Raalte. We hopen dat we beide heren volgend jaar weer mogen verwelkomen op het Univé podium.

De organisatie heeft nog geprobeerd vervanging te regelen maar het bleek daarvoor toch te kort dag te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.