Home / archiefcentraal / wethouder hoge opent kunstgrasveld heino

wethouder hoge opent kunstgrasveld heino

Wethouder Hoge verricht zaterdag de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld van VV Heino. Na de openingshandeling van de wethouder wordt de officiële openingswedstrijd op het veld gespeeld. Dit is een westrijd tussen VV Heino dames 1 en FC Zwolle dames 1.

De dameswedstrijd staat gelijk symbool voor het 25-jarig jubileum van het damesvoetbal bij de Heinose club. Na de wedstrijd vindt er in het kader van dit jubileum een reünie plaats, voor mensen die te maken hadden met het damesvoetbal in de afgelopen kwart eeuw.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.