weinig privacy in appartementen roggestraat

“Er staan geen schuttingen in de achtertuin en als je buiten zit kun je naar iedereen kijken en iedereen horen”, aldus bewoonster mevrouw Nijenhuis.

Begin juli werden de appartementen van Salland Wonen opgeleverd. Nu, ongeveer een maand later, wonen de eerste bewoners al in hun nieuwe huis. Maar niet iedereen is al zo ver. Mevrouw Nijenhuis is nog druk bezig met de laatste dingetjes voordat zij in haar nieuwe appartement kan trekken.

“Er mankeert nog het een en ander aan het huis. Voor de meterkast zat bijvoorbeeld geen deur. Boven ons wel, maar beneden was dat te duur. En dat maakt wel de hele tijd lawaai. Gelukkig hebben wij er nu zelf deurtjes voor gemaakt”, aldus mevrouw Nijenhuis.

Binnen in het huis wordt er druk gewerkt. Daar worden de muren gewit. “Toen het huis werd opgeleverd zaten er gele en blauwe plekken op de muur. Voordat wij kunnen behangen moeten de muren eerst wit gemaakt worden. Anders zie je die plekken er doorheen.”

Ook buiten moet nog het een en ander gebeuren. “Achter het huis hebben wij helemaal geen privacy”, vertelt mevrouw Nijenhuis. “We zitten allemaal op een rijtje en er zitten geen schuttingen tussen onze achtertuinen.” Of die schuttingen er wel gaan komen moet nog blijken. “Het is nu bouwvak. Na de vakantie neemt Salland Wonen daar een besluit over.”

Mevrouw Nijenhuis heeft ook goede dingen te vertellen over de oplevering van de appartementen. “De huizen zijn gewoon volgens planning opgeleverd. En dat terwijl de bouw een tijdje stil heeft gelegen in verband met de strenge winter.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.