wederom tentfeest in heino van t giet loss

Nog niet uitgefeest? De Heinose vrienden- en carnavalsgroep ’t Giet Loss houdt op zaterdag 11 september voor de tweede keer een tentfeest aan de Vervesweg in Heino (achter zalencentrum de Veldhoek).

Hét tentfeest wordt dit jaar nog beter, groter, mooier en gezelliger dan vorig jaar, zo beloven de organisatoren. “Dit jaar zal er deels worden voortgeborduurd op de formule van vorig jaar” aldus Jordy Schrijver. Toen maakten DJ Stephan en DJ Sina veel indruk bij het publiek en ook dit jaar staat het duo weer achter de draaitafel. Johnny Nijenhuis vult Jordy aan door te melden dat er dit jaar ook enkele vernieuwingen zijn doorgevoerd. Zo is er meer aandacht aan verlichting besteed en ook wordt er op veler verzoek Rosé-bier geschonken. Daarnaast staat er weer een kop-van-jut, aangevuld met een boksbal.

Met een grotere tent en garderobe anticipeert de vriendengroep zich op de verwachte groei van het feest. “Afgelopen jaar waren er driehonderd betalende bezoekers” aldus Lieke Overgoor “dit jaar proberen we dit aantal ruim te overtreffen”. De entree bedraagt 5 euro en tent is geopend vanaf 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op staging2.gietlossheino.nl.

In samenwerking met Salland Centraal houdt ’t Giet Loss een prijsvraag waarmee er drie setjes van twee vrijkaartjes zijn te winnen. Om kans te maken op zo’n setje dien je de volgende vraag juist te beantwoorden: ‘Welke plaats behaalde carnavalsgroep ’t Giet Loss Heino dit jaar in de Grote Sallandse Optocht in Raalte?’ Antwoorden kunnen tot en met zaterdag 4 september worden ingezonden naar jamnijenhuis@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.