vrolijke optocht opent luttenbergs feest

Het Luttenbergs Feest is donderdagavond feestelijk begonnen met een optocht. Om 19.00 uur vertrok de bonte stoet, voor het eerst sinds lange tijd weer vanaf de berg, voor een rondgang door het versierde dorp. De optocht eindigde uiteindelijk op het feestterrein, waar de prijsuitreiking plaatsvond.

Op deze aangename zomeravond was de publieke belangstelling groot en de reacties zeer positief. Het publiek kon dan ook genieten van diverse creaties, zoals een groep die ‘mooi dikke, nie bange’ was, verschillende groepen met bakkers, de sportieve dames van de voetbal (die overigens op zoek zijn naar nieuwe ‘tijgers’) en de plaatselijke supermarkt met plaatjes van plaatselijke sporthelden.

Maar ook de kinderen lieten zich niet onbetuigd door met versierde fietsen en karren mee te doen. De jury, bestaande uit leden van de Oranjecommissie uit Lemele, had een moeilijke taak. De kwaliteit van alle deelnemers was zeer groot.

Uiteindelijk werd Schanebroek de grote winnaar door zowel de eerste prijs als ook de publieksprijs te winnen. De Boerschop heeft ook een eerste prijs gewonnen met een grote wagen, aangezien zij meededen in de categorie ‘zaadwagens’. Deze prachtige wagen zal ook tijdens de stoppelhaene te bewonderen zijn.

Het programma gaat vrijdag 13 augustus verder met een ochtend voor de 55-plussers, vogelgooien, gekke wiebelfietsen voor de jeugd, de sterkste man en `s avonds een prachtige vuurshow voorafgaand met een demonstratie paaldansen. Voor meer informatie over het feest en het programma kun je op staging2.luttenbergsfeest.nl kijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.