Home / archiefcentraal / vrijwilligers voelen tijdsdruk kunstgras heino

vrijwilligers voelen tijdsdruk kunstgras heino

Een tiental vrijwilligers is sinds vorige week druk bezig met het klaarmaken van het kunstgrasveld van VV Heino. De aanleg van het veld heeft een beetje vertraging opgelopen, waardoor de tijd nu begint te dringen voor de Heinose sportclub.

Sinds vorige week zijn de vrijwilligers dagelijks te vinden langs het veld, want hoewel het kunstgras er ligt, staan de reclameborden er nog niet. Dinsdagmiddag was ongeveer de helft van de borden geplaatst.

Dinsdagavond staat de eerste wedstrijd op het veld gepland. Heino 1 speelt dinsdagavond tegen ESC uit Elburg in de bekercompetitie. Zaterdag wordt het veld officieel geopend. Dan speelt Dames 1 van Heino tegen FC Zwolle Dames 1. Met deze wedstrijd wordt ook gelijk het 25-jarig jubileum van het damesvoetbal bij de Heinose club gevierd.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.