vrijwilligers voelen tijdsdruk kunstgras heino

Een tiental vrijwilligers is sinds vorige week druk bezig met het klaarmaken van het kunstgrasveld van VV Heino. De aanleg van het veld heeft een beetje vertraging opgelopen, waardoor de tijd nu begint te dringen voor de Heinose sportclub.

Sinds vorige week zijn de vrijwilligers dagelijks te vinden langs het veld, want hoewel het kunstgras er ligt, staan de reclameborden er nog niet. Dinsdagmiddag was ongeveer de helft van de borden geplaatst.

Dinsdagavond staat de eerste wedstrijd op het veld gepland. Heino 1 speelt dinsdagavond tegen ESC uit Elburg in de bekercompetitie. Zaterdag wordt het veld officieel geopend. Dan speelt Dames 1 van Heino tegen FC Zwolle Dames 1. Met deze wedstrijd wordt ook gelijk het 25-jarig jubileum van het damesvoetbal bij de Heinose club gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.