voorstelling percossa in hoftheater verplaatst

Na een druk en succesvol theaterseizoen heeft Percossa deze zomer op veel buitenlandse festivals gespeeld. Met als hoogtepunt drie sensationele shows in Rusland. Vanaf oktober gaat Percossa weer van start. Alle theatervoorstellingen van september zullen worden omgeboekt naar een datum later in het seizoen. Alle reeds gekochte kaarten worden ook omgeboekt naar de nieuwe datum. Vanaf oktober dus gewoon weer: Geen compromis, geen adempauze, geen genade, maar een bulderende percussie-achtbaan vol rake klappen, scherpe humor en acrobatische capriolen, verpakt in theatrale fijnzinnigheid.

De voorstelling in het Hoftheater van vrijdag 24 september is verplaatst naar woensdag 10 november 2010. Alle mensen die kaarten hebben besteld, krijgen persoonlijk bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.