volop prijzen en kindervertier tijdens zomermarkt

Voor kinderen is er volop vermaak. En er zijn prijzen te winnen.

Wie kan er het langs op een Seine bed liggen? Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Het gaat hier namelijk om een rodeobed. Seine Wonen Heino geeft tijdens de Zomermarkt een boxspring ter waarde van 999 euro aan de persoon die het langst blijft liggen. Ook Bandencentrum Heino geeft leuke prijzen weg als het juist gewicht van banden wordt geraden, zoals gratis winterbanden en winterklaarsetje voor de auto.

Ook de vele andere ondernemers op de markt, veelal uit de regio, zorgen voor leuke activiteiten. Vincent Hartman Fotografie en Beautysalon Moodzz uit Heino bijvoorbeeld. Je kunt tegen een kleine vergoeding plaatsnemen in de visagie-stoel en vervolgens ‘de studio’ in voor een portretfoto.

Omdat de kinderen nog schoolvakantie hebben, is de Zomermarkt voor hen extra aantrekkelijk gemaakt. Zo kunnen kinderen bij de secretariaatswagen aan de Canadastraat een puzzelformulier ophalen. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de Flierefluiter, Ballorig, Marskramer en C1000 van de Worp. Ook wordt er geschminkt, zijn er springkussens, ballonnenclowns en een echte spekjesfee. Kinderen kunnen hun zieke beer of knuffel meenemen naar de berendokter.

De straatmusical van Overijssel, Daendels, treedt ook tijdens de Zomermarkt. En wel om 14.00 en 16.00 uur. Voor meer informatie kun je op staging2.pompdagenheino.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.