vmr organiseert fotowedstrijd stoppelhaene

Om aan de wedstrijd mee te doen moet je in de gemeente Raalte wonen en de foto in oktober inleveren bij Foto en Zo aan de Markstraat 23a. Daarnaast moet de foto in A4-formaat worden ingeleverd (ongeveer 20×30 centimeter). Bewaar de digitale foto wel, want daar wordt naar gevraagd als je hebt gewonnen.

Op de achterkant van de foto vermeld je je voor- en achternaam, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. De uitslag wordt medio december bekendgemaakt in de Nieuwsbrief van het VMR. Je kunt daar een gratis abonnement op nemen.

Het VMR organiseert ongeveer vier keer per jaar een wedstrijd voor telkens wisselende doelgroepen. Elke wedstrijd kent een thema. Soms moet een tekening, een schilderij, een foto of een gedicht worden geleverd, soms is de uitwerking van het thema geheel vrij.

Bij Foto en Zo staat voor de wedstrijd een maand lang een doos waarin de kunstwerken kunnen worden gedeponeerd. Na de sluitingsdatum bepaalt een jury, bestaande uit onze conservator en een steeds wisselende persoon, de rangorde van de inzendingen. Originaliteit is hierbij heel belangrijk! Uit beste inzendingen stelt het VMR een expositie samen.

Voor de eerste plaats looft het VMR een waardebon ter waarde van vijftig euro en voor de tweede plaats een waardebon ter waarde van 25 euro. Beide waardebonnen zijn te besteden in de studio van Foto en Zo. De prijswinnaars worden via de media bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.