videoclub zoom out heino start nieuw seizoen

Op maandag 13 september begint Videoclub Zoom Out weer met het nieuwe seizoen. De programmacommissie van de club heeft weer interessante en leerzame avonden op het programma gezet.

Op de avonden gaan de leden van de club dieper in op montage van beelden, geluid toevoegen aan een film, hoezen maken, films beoordelen enzovoort. Blikvanger vormt de bijeenkomst van 25 oktober wanneer het clubfestival plaatsvindt. Hier kunnen de leden een door hun zelf gemaakte film tonen, die door een deskundige jury wordt beoordeeld.

Mocht u zelf ook filmen en/of interesse hebben om meer kennis op te doen van bijvoorbeeld beeldmontage, dan nodigt de club u van harte uit om eerst (gratis) mee te lopen op de clubavonden op de 2e en 4e maandag van de maand. Voor informatie kunt u bellen met de voorzitter, Jan de Mink, telefoon 06-29 44 69 17 of met de secretaris, Wout Steenbergen, telefoon 0572 – 39 26 14.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.