uitspraak tirol mosterd na de maaltijd

Het is een beetje mosterd na de maaltijd, maar de rechtbank heeft vrijdag besloten dat De Boer zijn Schnitzelrestaurant Tirol aan de Heinoseweg bij Heino moet ontruimen. Mosterd na de maaltijd, omdat het pand deze week al ontruimd is door de ING.

De Boer had de ontruiming tegen willen houden. Schnitzelrestaurant Tirol BV was namelijk failliet. Maar volgens De Boer was dat niet de huurder van het pand. Het restaurant was onderdeel van een niet failliete beheersmaatschappij die de huurder zou zijn. Als de rechter daarin mee zou gaan was ontruiming niet op te eisen. Maar de rechter ging daar niet op in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.