Home / archiefcentraal / uitgever wil stentor duurder maken

uitgever wil stentor duurder maken

Alasdair Locke, bestuurder van de Britse uitgever Mecom, wil de abonnementsprijzen van de aangesloten kranten omhoog gooien. Hij vind dat de kranten in Nederland te goedkoop zijn, en wil hier actie tegen ondernemen. De Briste uitgever is in ons land uitgever van zeven regionale dagbladen, waaronder De Stentor. Als het aan Locke ligt worden hun kranten in Nederland geleidelijk en stilletjes duurder. De uitgever kampt al jaren met een dalend abonneebestand en teruglopende advertentie-inkomsten. De prijsstijgingen moeten dit compenseren.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.