twentse caravan club nu ook voor sallanders

De Twentse Caravan Club, met roepnaam TCC, heeft besloten om Sallanders en Achterhoekers de gelegenheid te geven lid te worden van de club. Om het bestaansrecht te kunnen behouden zien zij zich namelijk genoodzaakt het aantal leden uit te breiden. TCC is een club die tot doel heeft om het reizen en kamperen met caravan of camper in eigen beheer te bevorderen. De TCC is opgericht op 13 april 1987 en telt op dit moment 193 equipes met 353 leden.

Elk jaar worden er door de reiscommissie een aantal reizen vastgesteld waarvan de leden uitgebreid kennis kunnen nemen en zich tevens op kunnen inschrijven. Het is in de afgelopen jaren gebleken dat het reizen in clubverband vooral voor ouderen een grote mate van veiligheid biedt. Het kan bij TCC niet voorkomen dat er mensen, door pech of ziekte, alleen komen te staan onder weg of op de camping. Deze zullen altijd bij gestaan worden door andere clubleden.

Doordat TCC een club is en niet een commerciële organisatie worden praktisch gesproken alleen die kosten in rekening gebracht die nodig zijn om de campings te betalen. Daarbij zijn de lidmaatschapskosten zo laag mogelijk gehouden. Het entreegeld is 5 euro per persoon en de contributie bedraagt 20 euro per persoon per jaar.

De reizen van TCC worden altijd gehouden in het voorjaar, april, mei en begin juni en in het najaar midden augustus en september. Tevens is er in maart een wintersportreis naar Oostenrijk. Voorbeelden van reizen die zijn gemaakt in 2010, zijn bijvoorbeeld vijftig dagen naar Griekeland, 14 dagen Utrechtse Heuvelrug of 25 dagen naar de Bourgogne in Frankrijk. In het najaar worden onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Engeland en Schotland nog aangedaan. Dit is slechts een greep uit de reizen, maar de praktijk leert dat er voor ieder wat wils tussen zit.

Omdat het betuur van de TCC van mening is dat zij, om het bestaansrecht te behouden, het ledenbestand moeten vergroten, hebben zij de beslissing genomen om de buren in Salland en de Gelderse Achterhoek ook de gelegenheid te geven lid te worden van de unieke caravanclub. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het secretariaat via 0541 538809 of een bezoek brengen aan de website staging2.tcc55plus.nl. Sallanders kunnen ook bellen met Nijs Veendijk in Raalte via telefoonnummer 0572 358268.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.