Home / archiefcentraal / tweede scootmobieltocht van het jaar

tweede scootmobieltocht van het jaar

Dinsdag 7 september om 13.30 uur staat de tweede scootmobieltocht van het jaar op het programma van SWOL. De tocht gaat dit via een landelijke route naar het atelier en expositieruimte van Hennie van der Vegte.

Hij is één de scootmobielbezitters en zal daar over zijn hobby’s vertellen. De tocht wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep mantelzorg, het Rode Kruis en Welzijn Ouderen. Voor opgave kunt u bellen met het kantoor van SWOL: tel. 0572 – 372882.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.