tweede kans voor ballonfestijn averboys

De Averboys uit Heino houden vrijdagavond 13 augustus alsnog een ballonfestijn. Het festijn kon op 11 juni niet doorgaan vanwege slecht weer, maar 13 augustus wordt dit dus alsnog ingehaald. Het ballonfestijn werd georganiseerd vanwege het veertig jarig bestaan van de vereniging.

Bij gunstig weer stijgen de hetelucht ballonnen om ongeveer 19.30 uur op op vanaf het terrein aan de Kleinjansweg in Heino. Vanaf ongeveer 19.00 uur zullen de ballonnen op het terrein komen, waarna ze worden uitgerold en de branders worden gestart.

De passagiers die zich eerder hadden opgegeven kunnen dan hopelijk alsnog genieten van een vaart boven het mooie Sallandse landschap. Na een vaart van ongeveer een uur worden de passagiers weer teruggebracht naar het terrein aan de Kleinjansweg waar de ballonnen vertrokken.

De toegang is gratis. Toeschouwers hebben door het kopen van een lot de kans een ballonvaart te winnen en direct een vaart mee te maken. Heb je interesse in een ballonvaart, dan kun je je alsnog opgeven als passagier. Voor meer informatie kun je terecht bij G.B. Groot Beumer, Kleinjansweg 8, 8141 PN in Heino. Dit kan ook telefonisch via 0572-391603 of bij geen gehoor via 06-20590124.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.