Home / archiefcentraal / twaalfde salland natuur fair in heeten

twaalfde salland natuur fair in heeten

Op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten wordt op zondag 12 september voor de twaalfde keer de Salland Natuur Fair georganiseerd. De fair heeft als doel het publiek kennis te laten maken met wat de natuur in Salland, maar ook in de rest van Overijssel, te bieden heeft.

Dit jaar wil de organisatie het accent nog meer leggen op het thema ‘natuur’. Dit gebeurt door hier nog meer aandacht aan te schenken. Naast een diversiteit aan activiteiten en demonstraties zullen op deze dag onder andere het IVN, de WBE, het Landschap Overijssel en stichting IJssellandschap zich presenteren. Daarnaast zullen ook landelijke organisaties, zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten aanwezig zijn. Voor meer informatie kun je op www.sallandnatuurfair.nl kijken.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.