twaalfde salland natuur fair in heeten

Op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten wordt op zondag 12 september voor de twaalfde keer de Salland Natuur Fair georganiseerd. De fair heeft als doel het publiek kennis te laten maken met wat de natuur in Salland, maar ook in de rest van Overijssel, te bieden heeft.

Dit jaar wil de organisatie het accent nog meer leggen op het thema ‘natuur’. Dit gebeurt door hier nog meer aandacht aan te schenken. Naast een diversiteit aan activiteiten en demonstraties zullen op deze dag onder andere het IVN, de WBE, het Landschap Overijssel en stichting IJssellandschap zich presenteren. Daarnaast zullen ook landelijke organisaties, zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten aanwezig zijn. Voor meer informatie kun je op staging2.sallandnatuurfair.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.