tuigpaardsport bij manege de luttenberg

In Luttenberg kun je weer genieten van Tuigpaardsport op zaterdag 11 september 2010. Dit evenement, dat dit jaar haar zevende editie kent, is de enige in zijn soort in Overijssel, op dit niveau.

Maar liefst 26 rubrieken leveren een dag genieten voor de (tuig)paardenliefhebber. Naast de diverse categorieën tuigpaarden en Hackney’s, zullen dit jaar ook de Friezen en een rubriek boerenaanspanningen worden uitgenodigd. Verder zullen er ook weer specialiteitenrubrieken worden verreden voor een mooi afwisselend programma. De Hengstencompetitie van het KWPN zal niet ontbreken, de fokmerries zijn van de partij en ook het Kampioenschap voor zes- en zevenjarigen wordt weer in Luttenberg verreden. De dag begint om 10.00 uur bij manege de Luttenberg aan de Looweg 6a. De organisatie is in handen van de Stichting Nationaal Concours Hippique Luttenberg.

Kijk voor meer informatie op staging2.chluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.