trekkerslepwedstrijd stoppelhaene afgelast

De Stöppelhaene Trekkerslepwedstrijd op zaterdag 28 augustus gaat in verband met de hevige regenval van de afgelopen dagen niet door. De organisatie van dit onderdeel van het Stöppelhaeneprogramma heeft vrijdag deze beslissing genomen.

Het zou de 25e keer zijn dat deze wedstrijd zou worden gehouden. De gesteldheid van het terrein aan de Burgemeester Zuidwijklaan is als gevolg van de overvloedige regenval van de afgelopen dagen dermate slecht, dat er geen wedstrijden kunnen worden gehouden. De organisatie heeft het besluit genomen na goed overleg met de gemeente Raalte.

Het is het tweede programmaonderdeel van Stöppelhaene dat vanwege van de slechte weersomstandigheden niet kan doorgaan. Donderdag werd de vervaardiging van een driedimensionale straattekening op de Marktstraat afgelast. De kunstenaars hebben voor zo’n kunstwerk op zijn minst een redelijk droge ondergrond nodig. Daar is met dit weer echter geen sprake van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.