toertocht voor oude motoren tijdens stoppelhaene

De motoren verzamelen zich tussen 09.30 en 10.30 uur op de kruising van de Domineeskamp en de Westdorplaan. Hier kun je als bezoeker de motoren bezichtigen. De toertocht start om 11.00 uur. De tocht is ongeveer 90 kilometer lang en brengt je langs Hellendoorn, Wieden en Rijssen. De middagstop is bij de Grimberghoeve, waar een kop koffie met krentenbrood wordt aangeboden. Na de stop gaat de route verder via Markelo, Holten en Heeten.

Rond 14.45 uur eindigt de tocht weer op het feestterrein. Waar de motoren opgesteld worden en opnieuw door het publiek kunnen worden bezichtigd. Daar zal door de Oogstkoningin een beker worden uitgereikt

aan de mooiste en aan de meest bijzondere motor van de dag. Voor verdere informatie zie staging2.ramraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.