tiende pony skeelertocht door salland

De Sallandse Pony Skeelertocht bestaat uit drie tochten, te weten: een pelotonstocht voor de echte toer-cracks van met rondes van 25-50-75 en 100 km. De vrije tocht is een parcours met maximaal tien rondes van elk 7 kilometer waar je als verkeersdeelnemer aan meedoet. Deelnemers maken zelf de keuze voor het aantal rondes. De kleinste, maar misschien toch wel de leukste tocht, is de minitocht van ongeveer 3 km, bestemd voor de jeugd tot en met 12 jaar.

De start, pauzes en finish zijn op het Dorpsplein in Heeten. De pelotonstocht begint om 9.30 uur, de vrije tocht

vanaf 10.00 uur (uiterlijk 14.00 uur afmelden) en de mini-tocht vanaf 12.00 uur (uiterlijk 14.00 uur afmelden).

Om in de voorbereiding op de skeelertocht wat ritme op te doen zijn de oefenavonden onder begeleiding gepland op woensdag 1,8 en 15 september. De start van de oefenavonden is elke keer om 19.00 uur vanaf het Dorpsplein in Heeten. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Herman Koggel, tel: 06-17366870

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.