techvisie jeugdhandbal toernooi viert lustrum

Handbalvereniging PLUS Severijn Heeten organiseert dit jaar al voor de vijfde keer het Techvisie Jeugdhandbal Toernooi in Heeten. Het toernooi wordt gehouden in het weekend van 10, 11 en 12 september. Dit jaar viert de handbalvereniging dus het eerste lustrum van dit toernooi.

Vrijdagavond wordt het toernooi gestart met de C-jeugd, waarna op zaterdag de B-jeugd haar opwachting maakt en vanaf zaterdagavond is het de beurt aan de A-jeugd die vervolgens op zondag het toernooi verder zal afronden. In de afgelopen jaren hebben al diverse Nederlandse topteams in Heeten gespeeld en ook dit jaar staan er weer aantrekkelijke tegenstanders op het wedstrijdformulier. Zo komen teams van Hellas Den Haag, V en L uit Geleen en DSS uit Heemskerk naar Heeten, en ook Wijhe ’92 is met de jeugdteams vertegenwoordigd om maar eens aan te tonen dat ook hier in Salland handbal van een behoorlijk hoog niveau gespeeld wordt.

Net als afgelopen jaren zal het toernooi op zaterdag en zondag gefloten worden door scheidsrechters die deelnemen aan het Jonge Scheidsrechters Project van het Nederlands Handbal Verbond. In de afgelopen jaren is gebleken dat dit toernooi een perfecte formule voor hen is om praktijkervaring op te doen, onder het toeziend oog van hun docenten en begeleiders en zodoende te werken aan hun scheidsrechterscarrière.

Vijf jaar geleden werd de eerste stap gezet om voor de eigen jeugd een toernooi te organiseren met aansprekende tegenstanders om zodoende de eigen jeugd meer ervaring te laten opdoen. Een keer sterke en onbekende tegenstanders ontmoeten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, daar kan de jeugd alleen maar van leren en zelf ook beter van worden.

Voor het complete programma en deelnemende teams kunt u alle informatie vinden op onze website staging2.handbalheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.