summer lounge bij sharing etenendrinken

Sharing eten&drinken in Raalte presenteert vrijdag 13 augustus een ‘Summer Lounge’. Een DJ draait zomerse loungemuziek en Caribische grooves. De gasten kunnen verder genieten van alles wat de keuken van dit nieuwe restaurant te bieden heeft. De entree is gratis. Aanvang is om 21.30 uur en de avond duurt tot 2.00 uur.

Sharing eten&drinken is de nieuwe naam van de voormalige bistro Papillon aan de Varkensmarkt in Raalte. Erwin van Beek en Tanja van Ruitenbeek presenteren daar een nieuw culinair concept aan hun gasten. Deze krijgen een groot aantal kleine gerechtjes (naar keuze) voorgeschoteld. “We willen onze gasten een totaalavondje uit bezorgen, een reis door de internationale keuken, waarbij iedereen de gerechten met elkaar ‘deelt’. We hebben dan ook heel bewust voor de naam ‘Sharing’(delen in het Engels, redactie) gekozen!”

De kaart bevat bijna twintig kleine gerechten ter grootte van een voorgerecht, maar het zijn eigenlijk grotendeels hoofdgerechten. Van garlic shrimps tot filet mignon, van saté ajam tot beef carpaccio en van Asian baby ribs tot beef tataki, uiteraard aangevuld met een ruime keuze uit salades en friet. De kaart zal blijven veranderen, elke keer weer wat nieuws. Erwin en Tanja adviseren om per persoon drie à vier gerechten te bestellen. Dat is voldoende voor een vullende maaltijd.

Sharing eten&drinken is te vinden aan de Varkensmarkt 4 in Raalte. Meer informatie op kun je op staging2.sharingetenendrinken.nl vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.