sukerbietenfeest 2010 geslaagd

De nieuwe opzet van het Sukerbietenfeest is een groot succes gebleken. Mede dankzij het prachtige weer is door deelnemers en publiek volop genoten van de activiteiten. Ook het muzikale programma is goed ontvangen. De optredens in het weekend trokken veel bezoekers en de uitvoering van de Vrienden van Polyhymnia live was overweldigend.

Opvallend is dat alle activiteiten een prima deelname kenden. Rabobank Beachbolleybal, Mestebeld Trucks Spelen en de KokkieBikes ATB Challenge waren zelfs volgeboekt.. De enige calamiteit tijdens die evenementen bleek een hoofdschudding voor Bram te zijn. De kindermorgen, de seniorenmiddag en het Lenferink Droomfeest waren weer een succes als vanouds. Spektakel was er te zien met motoren en BMX-fietsen.

Nieuw in het feest was het programma op zondag in aansluiting op de kerkdienst. Deze dienst met als thema ‘Talent in de tent’ bleek een prima opmaak voor de dag. De eerste editie van de Sukerbietenbrunch trok 250 eetlustigen. Een goede bodem was zeker nodig om de rest van de dag door te komen.

Muziekvereniging Polyhymnia bracht onder leiding van dirigente Angelica Braam een bomvolle tent in vervoering met de uitvoering van de vrienden van Polyhymnia live. Hilbert Grave als Robbie Williams en Alien Zwakenberg met ‘Love shine a light’ beten de spits af. Met ‘Con te partiro’ en ‘My way’ kregen de Yvonne Boerdam en Rob Westemeijer de zaal adembenemend stil. Lianne Kok en Els Hulsman voerden met ‘It’s raining’ men het tempo weer op. Het kinderkoor kon daarna zingen dat ze waanzinnig gedroomd hadden. Gudo Dijkman en Alinda Mars speelden op trompet de solo’s van ‘Der alte dessauer’. Zussen Judith en Abida Warmelink zongen ‘Flansdance’ van Ireen Cara.

Na de pauze trok de slagwerkgroep van leer met de ‘Junkyard Rumble’. Yvonne en Paul Jansen namen ons mee naar Barcelona terwijl Janny Ardesch ‘Hallelujah’ zong. Anouk Sibelt zette de vrolijke noot met ‘This is the life’. De medley van Luv werd verdienstelijk uitgevoerd door Alien, Debby Jansen Holleboom en Rian Boerkamp. Dion Reimink mocht met ‘Wish i was a punckrocker’ een staande ovatie in ontvangst nemen. De uitsmijter kwam voor rekening voor Marcel Veltjen met ‘Vlieg met me mee naar de regenboog’.

Tijdens de afsluitende Super Sunday zorgde en heerlijk zonnetje dat bezoekers genoten van de vele activiteiten op het terrein en het terras. De eerste editie van Sukerbietwerpen (vanaf een kameel) is met veel hilariteit ontvangen. De finale met muziek tijdens het laatste uur op het terras is er één om nooit te vergeten. Spontaan, uniek en helemaal Lemelervelds. De organisaties van het Sukerbietenfeest zijn dan ook dik tevreden over het verloop. Noteer alvast in uw agenda voor volgend jaar: Sukerbietenfeest van 3 tot en met 7 augustus 2011.

Uitslagen Sukerbietenfeest

Mestebeld Trucks Spelen

Dames – Team LHC

Heren – Dalmsholte

Rabobank Beachvolleybal

Heren recreatie: Kansloos 1

Heren prestatie: de dikke dampende drollen draaiers

Dames recreatie: Tha dushies

Dames prestatie: The big mamas

KokkieBikes ATB Challenge

Heren Jordy Luisman – Axel Bult

Recreanten Jan Henk – Erik v/d Berg

Jongens Stan Bloemberg

Meisjes Daniëlle Runhart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.