stuntteam verrast in lemelerveld

Vrijdag bracht een stuntteam met fietsen en motoren een bezoek aan het Sukerbietenfeest in Lemelerveld. Jumps, hoog en laag door de lucht, recht en schuin, met en zonder handen, het maakte de mannen op de fiets niets uit. De motorrijders vermaakten het publiek met behendigheidsoefeningen, wheelies en hoogtesprongen. Onder grote belangstelling werd dit met veel plezier bekeken.

Zaterdag is er een boordevol programma met veel evenementen om even een kijkje te komen nemen. Zoals bijvoorbeeld de NK scootersprint op de Weerdhuisweg. Daar is ook een demonstratie van een snelheidswedstrijd tussen een scooter en politiemotor.

Ook de lelieshow wordt goed bezocht. Tot en met zondag is er een grootse lelieshow. Het gaat om een prachtige aaneenschakeling van diverse sfeerbeelden waarin duizenden lelies hun majestueuze pracht en praal tonen. Dagelijks zijn er demonstraties waarbij de veelzijdige gebruiksmogelijkheden van de lelies geshowd worden. Bij die sfeerbeelden wordt gebruik gemaakt van diverse attributen. Zo worden er voor deze show onder andere klassieke auto’s en piano’s ingezet.

Elke vijf jaar verzorgt muziekvereniging Polyhymnia een spetterende show in de stijl van de ‘Night of the proms’. Al bijna een jaar lang is gestudeerd om samen met lokale zangers en zangeressen zestien songs ten gehore te brengen. Als deze derde editie net zo’n succes wordt als de eerste twee, dan kan de Sukerbietendag op zondag niet meer stuk.

Gedurende de hele zondag zijn er tal van activiteiten. Gestart wordt met een kerkdienst en een Sukerbietenbrunch. In de loop van de middag is er muziek en zijn er tal van activiteiten om te bekijken of aan deel te nemen. Onder andere is er segway rijden, goochelen, sneltekenen, pony en kameelrijden, tattoos en het spectyaculaire Sukerbietenwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.