stoppelhaeneprogramma gouv bekend

Café De Gouverneur heeft het programma voor Stöppelhaene rond. Onder meer de Raalter DJ Benjamin, aka Chain Reaction, en DJ Jerome zullen optreden bij het café.

Op donderdag 26 augustus kun je op het terras van De Gouverneur naar de optocht kijken met medewerking van Resident DJ. Vrijdag 27 augustus is het Boerendag in Raalte en dan zal Resident DJ wederom draaien op het terras.

Zaterdag 28 augustus om 13.00 uur begint het Bloazersfestival met aansluitend ‘Raalter Stöppeltrance’ met medewerking van DJ Benjamin & Resident DJ’s. Dit begint om 16.00 uur.

Zondag is het vanaf 15.00 uur de beurt aan DJ Jerome. Feest DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest DJ/entertainer met een vlotte presentatie, die er altijd en overal een groot feest van weet te maken. In 2007 en 2008 is hij genomineerd bij de Party Awards in de categorie ‘Beste feest DJ van Nederland’.

Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepend mix tussen de beste hits van o.a. Feest, Après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, Top 40, Dance en Nederlandstalige muziek. Hij is bekend van de hits Clap and Jump, Lawinesong en Sex met die kale (de vakantiehit van 2010). De Gouverneur gaat zondagavond door tot 1.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.