stoppelhaene start met cabaretavond

De Sallandse Cabaretavond op woensdag 25 augustus zorgt dit jaar voor een vrolijke en muzikale opening van de 59ste editie van Stöppelhaene. De avond bevat optredens van oude bekenden zoals Herman Tutert en `t Wiejes Cabaret, maar bevat ook veelbelovende nieuwe artiesten zoals cabaretière Nathalie Baartman en het muzikale duo Jan Ottink en Diane Marsman. Daarnaast zullen de Raalter Jongs in samenwerking met een damesgroep en zo’n vijfendertig kinderen het nieuwe gemeentelied van de Gemeente Raalte zingen.

Naast al deze optredens is de bekendmaking van de Oogstkoningin van 2010 een traditioneel hoogtepunt bij openingsavond Stöppelhaene. Ook is er tijdens deze avond extra aandacht voor de Sallandse Boer en zijn oogstgaveproject. Samen met de Oogstkoningin en de hofdames zijn zij tijdens Stöppelhaene de vertegenwoordigers van het Sallandse Oogstfeest. Na deze traditionele aspecten, zal de avond al snel overgaan in een avond gevuld met cabaret en muziek.

Het programma van de Sallandse Cabaretavond is mede mogelijk gemaakt door het Hoftheater uit Raalte. Entreekaarten voor deze veelbelovende Sallandse Cabaretavond zijn voor 12 euro te koop bij Annie Schulten Lederwaren en VVV/ANWB in Raalte. De afgelopen jaren was de Sallandse Cabaretavond vele malen ruim voor Stöppelhaene uitverkocht. Wie verzekerd wil zijn van een kaartje, kan dus beter niet te lang wachten. De Sallandse herberg is woensdagavond 25 augustus om 19:00 uur geopend en het programma start om 19:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.