stoppelhaene expositie schilderschool de hille

Na de Vrije Kunstacademie in Nunspeet met klassieke technieken heeft Rodijk een opleiding natuur-schilderen gevolgd bij de internationaal bekende wildlife-schilder Dick van Heerde. Ook is Marjo lid van de Kunstkring Raalte, die dit jaar tijdens de Stöppelhaene haar jaarlijkse expositie houdt in het Parochiehuis aan de Kerkstraat.

In haar eigen schilderschool geeft zij les aan kleine groepen, beginners en gevorderden. Ook zullen diverse werken van leerlingen zullen tijdens de Stöppelhaene worden geëxposeerd. Toegang donderdag 26 augustus tot en met zaterdag 28 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.