Home / archiefcentraal / stoppelhaene expositie schilderschool de hille

stoppelhaene expositie schilderschool de hille

Na de Vrije Kunstacademie in Nunspeet met klassieke technieken heeft Rodijk een opleiding natuur-schilderen gevolgd bij de internationaal bekende wildlife-schilder Dick van Heerde. Ook is Marjo lid van de Kunstkring Raalte, die dit jaar tijdens de Stöppelhaene haar jaarlijkse expositie houdt in het Parochiehuis aan de Kerkstraat.

In haar eigen schilderschool geeft zij les aan kleine groepen, beginners en gevorderden. Ook zullen diverse werken van leerlingen zullen tijdens de Stöppelhaene worden geëxposeerd. Toegang donderdag 26 augustus tot en met zaterdag 28 augustus van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.