spectaculaire attractie op stoppelhaenekermis

Met z’n imposante hoogte torent de Booster Maxxx hoog boven de bebouwde omgeving uit. Het geeft de inzittenden een adembenemende blik over Raalte en wijde omgeving. Adembenemend is de attractie zelf ook . Als een enorme propeller zit een uit twee delen bestaande arm vast aan een reusachtige mast. Aan de uiteinden van de arm bevindt zich een serie van twee rijen gondels die met de ruggen tegen elkaar aan zijn geplaatst.

Eenmaal in de gondel plaatsgenomen gaan de veiligheidsbeugels dicht en begint de reis. Eerst draait de arm langzaam rond en worden de passagiers meegenomen tot op grote hoogte. Die kunnen dan even genieten van het uitzicht om vervolgens weer de diepte in te gaan. Al ras wordt het tempo opgevoerd tot de volgende verrassing komt. De gondels die aan de uiteinden zitten kunnen ook nog eens om hun eigen as draaien. Dit moment vraagt om het uiterste van het oriëntatievermogen van de passagiers.

Met het nog verder openzetten van de motoren wordt de snelheid opgevoerd naar bijna honderd kilometer per uur. Met een adembenemende vaart zoeven en tollen de gondels in het rond.

Stichting Stöppelhaene heeft met de Booster Maxxx een attractie van formaat binnengehaald. Letterlijk op het laatste moment, omdat bij de uitmeten van de attracties door een kleine verschuiving ruimte ontstond voor deze bijzondere attractie.

De Stöppelhaenekermis op de Domineeskamp in Raalte is er van woensdag 25 tot en met zondag 29 augustus. De openingstijden zijn woensdag 15.00 tot 00.00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag 12.00 tot 00.00 uur en zondag 12.00 tot 18.00 uur. Andere attracties zijn onder meer de rupsbaan, botsauto’s, cakewalk, Break Dance en Beach Polyp (draaiende gondels).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.