sille in nieuw jasje

De nieuwe Sille krijgt een grotere voorraad en heeft een aantal grote merken aan haar assortiment kunnen toevoegen. “Ook voor Björn Börg en Marlies Dekkers kun je nu bij Sille terecht”, zo gaat Simone verder. “We zitten in het midden tot hoge segment, maar we merken dat er ontzettend veel vraag naar is. We zijn van plan om de laatste trends te voeren bij Sille en met Jolanda Reimert als medewerkster moet dat goed komen. Zij heeft heel veel ervaring in de lingerie wereld.”

Simone zelf komt uit een hele andere branche. “Ik heb hiervoor een videotheek gehad in Deventer, maar die business klapt helemaal in elkaar. Bovendien vind ik Deventer niet echt een leuke stad om een winkel te hebben. Raalte is een dorp met veel ouderwetse ondernemers met allemaal hun eigen winkeltje. Ketens hebben hier minder de overhand dan een stad als Deventer, dat vind ik leuk. Daarnaast zijn Raaltenaren heel erg modebewust.”

“We willen dat de mensen bij Sille makkelijk naar binnen stappen. We gaan werken aan een winkel met een ongedwongen sfeertje waar mensen met een goed gevoel de deur uit lopen. Service en advies staat bij ons hoog in het vaandel.” Bij Sille kun je ook terecht voor grote cup-maten. “Tot cup H kunnen we mensen aan een goeie modieuze bh helpen. Ook voor die mensen hebben we bh’s met een leuk kantje en een smal schouderbandje”, zo besluit Simone.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.