schoenen van pekkeriet viert feest

Half augustus viert Schoenen van Pekkeriet haar eerste verjaardag. Op 12, 13 en 14 augustus trakteert Jeannette Pekkeriet daarom op kortingen tot maar liefst 70 procent. “De tijd vliegt,” vertelt Jeannette, eigenaresse van Schoenen van Pekkeriet in Heino. Vorig jaar, half augustus ging haar winkel open.

“Een eigen winkel was altijd al een droom van me. Maar het is een hele stap. Je hele leven verandert. Je gezin, onze sociale contacten, het huishouden: alles moet inleveren voor de winkel. Geen tijd meer om te lummelen. Aan de ene kant zijn we pas begonnen en toch voelt het alsof we al jaren bezig zijn. Mijn man helpt met de cijfers en de organisatie en ik doe de winkel. Naast Merel heb ik in Femy en Gerdy goede krachten gevonden die begrijpen dat aandacht voor de klant en service bij ons hoog in het vaandel staan.”

“We brengen van jong modern, beetje gek tot ‘lekker-loop’ en dat van jong tot oud. Het is een heel gepuzzel om voor iedereen iets leuks en goeds aan te bieden in verschillende prijsklassen. Maar dat houdt het ook spannend, dat is het leuke van zelf ondernemen.”

Wie Schoenen van Pekkeriet heeft gevolgd zal gemerkt hebben dat er regelmatig iets werd georganiseerd. Een succesvolle Mannen-avond, een Kinderfeest en een gezellige Damesavond. En niet te vergeten de Schoenzetactie van de Sint, dropveters bij Foekepot, te gast bij modeshows van Linthorst Mode en Kitchen Café. Best wel veel in 1 jaar. “Dat is waar,” zegt Jeannette, “maar ontzettend leuk om te doen.”

“Naast veel rechtstreekse complimenten over onze winkel vond ik het erg leuk om te horen dat er in ‘de Stad’ gezegd werd dat als je écht leuke schoenen zoekt, je dan naar Heino moet want daar zit een hele leuke schoenenwinkel.” Een compliment waar Jeannette trots op is. En dan bestaat haar winkel nu dus alweer één jaar. Reden voor een feestje. En wie jarig is moet trakteren. “Daarom geven we kortingen tot maar liefst 70 procent,” besluit Jeannette, “kom je ook?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.