Home / archiefcentraal / rond heino in top tien fietsroutes

rond heino in top tien fietsroutes

De fietsroute ‘Rond Heino: door het Sallandse land’ staat in de top tien mooiste fietsroutes op de site www.plusonline.nl. PlusOnline is een informatieve en interactieve website die gelieerd is aan Plus Magazine. Je vind er artikelen over geld en recht, gezondheid, beauty, lifestyle, reizen en vrije tijd, en mens en samenleving.

De 34 kilometer lange fietsroute ‘Rond Heino’ laat je kennismaken met het Sallandse landschap, en werd uitgezet bij het vijfentwintigjarig bestaan van Fietstoerclub ‘Heikera’ uit Heino. Op www.fietsen.123.nl/rond-heino vind je de gehele route, die je naar statige buitenplaatsen, mooie boerderijen, unieke landgoederen en prachtige havezaten brengt.

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.