rond heino in top tien fietsroutes

De fietsroute ‘Rond Heino: door het Sallandse land’ staat in de top tien mooiste fietsroutes op de site staging2.plusonline.nl. PlusOnline is een informatieve en interactieve website die gelieerd is aan Plus Magazine. Je vind er artikelen over geld en recht, gezondheid, beauty, lifestyle, reizen en vrije tijd, en mens en samenleving.

De 34 kilometer lange fietsroute ‘Rond Heino’ laat je kennismaken met het Sallandse landschap, en werd uitgezet bij het vijfentwintigjarig bestaan van Fietstoerclub ‘Heikera’ uit Heino. Op staging2.fietsen.123.nl/rond-heino vind je de gehele route, die je naar statige buitenplaatsen, mooie boerderijen, unieke landgoederen en prachtige havezaten brengt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.