rohda verliest verregend bekerduel van deto

Rohda Raalte heeft dinsdagavond 1-0 verloren van DETO uit Vriezenveen. De Hoofdklasser uit Vriezenveen was met name in de eerste helft sterker dan de Raaltenaren. Door het noodweer werd besloten om de rust te verlengen.

In de tweede helft herpakte het team van Kick Maatman zich en toonde zich een minstens even goede ploeg als de Vriezenveners. Dit had echter geen invloed meer op de einduitslag, die bleef steken op 1-0. Zeven minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd de wedstrijd opnieuw stilgelegd door de weersomstandigheden. Na een pauze van twintig minuten konden de spelers het veld weer betreden voor de resterende minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.