rohda verliest nipt van umm salal qatar

Rohda Raalte heeft zondagmiddag nipt verloren van profvoetbalclub Umm Salal Qatar. Op sportpark Tijenraan zagen ongeveer 200 mensen de ploeg van trainer Henk ten Cate winnen met 2-3.

Rohda begon erg goed aan de wedstrijd. In de tiende minuut profiteerde Jordy Lemmens van een blunder van Al Hayyar, de keeper van Qatar. Een kwartier later kreeg Umm Salal de kans om de stand weer op gelijke hoogte te brengen. Verdediger Sander Poll maakte een domme overtreding in het strafschopgebied, maar de uitstekend keepende Ruben Tepperik haalde de slecht genomen penal uit de hoek.

Na een half uur spelen kwam het fel spelende Rohda zelfs op 2-0. Sander Kok nam een goeie opening van Dirk Jan Klijn Velderman knap op de volley. De bal kwam via de onderkant van de lat terug en nieuwkomer Mohammed Kifeta kopte de rebound tegen de touwen.

Vijf minuten voor rust deed Umm Salal toch iets terug. Jadow ronde een solo-actie via rechts goed af. Keeper Tepperik was kansloos op het schot in de lange hoek.

In de rust werd er door beide trainers volop gewisseld. Bij Rohda kwamen er negen nieuwe mensen in het veld. Ook trainer Ten Cate besloot iets aan de stand te doen en bracht onder andere Oud-Ajacieden Gabri en Mario Melchiot in. Qatar werd hierdoor zichtbaar sterker en kreeg een aantal grote kansen. Mede dankzij de uitstekend keepende Tepperik hield Rohda de voorsprong vast.

Een kwartier voor tijd werd de stand alsnog gelijk getrokken. Een schot van binnen de zestien verdween door de benen van Tepperik.

Vijf minuten later was het wederom raak. De verdediging van Rohda wilde de bal uitverdedigen, maar de bal kwam tegen de scheidsrechter aan en belandde in de voeten van een speler van Qatar. Vervolgens kon Davi vrij inschieten. Hij bepaalde de eindstand; 2-3.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.