rohda organiseert 31e ge nijboer toernooi

Sinds 1975 wordt het toernooi jaarlijks gehouden voor aanvang van de competitie. Gé Nijboer, die zich altijd erg heeft ingezet voor de jeugd van de voetbalclub, komt zelf normaal gesproken ook altijd even een kijkje nemen.

Dit jaar doen er maar liefst 122 teams een gooi naar de prijzen. Elk team is ingedeeld in een poule van vier en wordt er een halve competitie gespeeld. Voor elke poule is er een eerste en een tweede prijs beschikbaar. De wedstrijden duren twee keer een kwartier.

Om het toernooi elk jaar weer mogelijk te maken werkt er een grote groep vrijwilligers mee. Ook hoofdsponsor Rabobank is erg belangrijk voor het organiseren van het toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.