Home / archiefcentraal / rockband fingers on fire op brouwersplein

rockband fingers on fire op brouwersplein

De rockband Fingers On Fire is op het laatste moment toegevoegd aan het programma op het Brouwersplein op donderdagavond. De band, bestaande uit jonge muzikanten tussen de 14 en 19 jaar, komt uit Twente.

Dinsdagmorgen 10 augustus, van 4.00 tot 6.00 uur, is de band voor de tweede keer live te beluisteren in het 3FM programma ‘Turbulent’ van DJ Bert van Lent. In mei waren de heren al eerder te gast, nadat ze de dag ervoor door de luisteraar in de bandbattle ‘Demozone’ waren uitgekozen.

Hun nieuwste nummer ‘Turbulence’, dat de band voor het eerst speelde tijdens het Hob Nob festival in Almelo, is grotendeels geïnspireerd door het 3FM optreden. Reden voor Bert van Lent en producer Bouke om de jongens voor deze ‘ode aan Turbulent’ meteen weer terug te vragen.

Leadzanger Martijn: “Het is gaaf dat Bert en Bouke ons nogmaals de kans geven op de publieke popzender een nummer ten gehore te brengen. Het is een geweldige ervaring, ook al is het niet tijdens prime-time luister uren”.

Fingers On Fire speelt donderdagavond tijdens Stoppelhaene om 20.00 uur op de Grote Markt. Voor meer informatie over de band kun je op www.fingersonfire.nl kijken. Het volledige programma van het Brouwersplein kun je op www.brouwersplein.nl vinden.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.