rasti rostelli show op ponyweek 2010

Na het grote succes van Zwiekoteboebo vorig jaar was het voor de organisatie van de Ponyweek in Heeten een uitdaging om een invulling te vinden die het succes van afgelopen jaar zou kunnen overtreffen. Met gepaste trots presenteert de organisatie daarom een avond vol magie, hypnose en telepathie met Rasti Rostelli.

Roland van den Berg, alias Rasti Rostelli werd geboren op 19 november 1955 in Oranjestad op Aruba. Op jonge leeftijd, merkte Rasti Rostelli al dat hij zich onderscheidde van veel anderen. Beelden in zijn gedachten werden werkelijkheid. Rasti Rostelli emigreerde met zijn moeder en familie naar Duitsland, waar hij een opleiding als Radio- en TV-technicus volgede.

Na jaren bezocht hij zijn geboorte-eiland Aruba en kwam daar in contact met de magiër Heroudini. Het was deze magiër die Rasti Rostelli uiteindelijk bewust maakte van de krachten die er bestaan tussen hemel en aarde. Eenmaal terug in Europa kon hij de grote krachten en de boodschap van deze Heroudini om grote groepen mensen te helpen, niet vergeten. Hij stelde zich ten dienste van het grote publiek.

Inmiddels is Rasti Rostelli tot Europa’s beroemdste hypnotiseur geworden. Avond aan avond brengt hij mensen in de ban van hun eigen geestelijke krachten en miljoenen mensen hebben inmiddels dankzij hem een eerste blik geworpen op het ontastbare. Met meer dan 250 shows per jaar en inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in hypnose is hij met recht een autoriteit op dit gebied geworden.

In heel Europa is er geen enkele hypnotherapeut of hypnotiseur, met zoveel praktische ervaring als Rasti Rostelli. In de loop der jaren heeft hij meer dan 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels méér dan 800.000 mensen die reeds vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht. In zijn hypnoseshows laat Rasti Rostelli zien dat niet alleen hijzelf, maar vooral ook elke toeschouwer in de zaal deze krachten bezit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.