raalte sluit stoppelhaene gezellig af

Bij Hotel de Zwaan wisselden Goeiesmorgens Juffrouw Jannie en de Roalter Jongs elkaar af. Als Juffrouw speelde stond het terras vol, als de Roalter Jongs stonden te zingen dan liep het publiek de straat op.

Benny’s Big Show Orchestra speelde op het Stöppelveld, terwijl in de naastgelegen tent vermaak de kinderen was. In de Sallandse Herberg was een proeverij, Stöppelhaene Culinair. De tent stond lekker vol. Bezoekers konden gerechten van over de hele wereld proeven, en dat gebeurde dan ook veel.

Op het Brouwersplein stonden verschillende Nederlandstalige artiesten voor een prima hoeveelheid publiek. Degenen die nog energie over hadden, konden bij de Gouverneur terecht. Daar draaide DJ Jerome zijn dance-plaatjes aan elkaar.

Ook zondag werden bezoekers gedwongen om Stöppelhaene tussen de buien door te vieren. Het weer was dan ook de enige factor die het oogstfeest dit jaar dwars zat, door het weer moesten twee activiteiten geschrapt worden. Verder is Stöppelhaene 2010 zonder echt noemenswaardige problemen verlopen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.