Home / archiefcentraal / raalte pakt bushaltes aan

raalte pakt bushaltes aan

In opdracht van de gemeente Raalte worden er in de komende maanden op diverse locatie in Raalte en Heino

werkzaamheden verricht aan bushaltes. In totaal gaat het om 22 haltes. De perrons worden opgehoogd, zodat een gelijkvloerse in- en uitstap bij de bus mogelijk is. Tevens worden de haltes voorzien van gidslijnen en worden daar waar nodig verbreed.

Het plan is in samenspraak met de provincie Overijssel tot stand gekomen en wordt met subsidie (75%) mogelijk gemaakt. Een aantal haltes zal door de provincie Overijssel worden voorzien van dynamische reisinformatie panelen.

In Heino worden de haltes langs de Zwolseweg aangepast ( totaal 4 haltes). In Raalte worden de haltes Weidelaan, Westdorplaan, Oude Molenweg, Burgemeester Kerssemakersstraat, Kruisstraat en het NS Station (totaal 18 haltes) aangepast. De aanpassing van de haltes in de Kruisstraat wordt meegenomen in het

project Blekkerhoek. Op 30 augustus gaan de werkzaamheden van gestart. Eind oktober zijn de nieuwe

bushaltes klaar.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.