presentatie vierling ijssellinie in olst

Op zaterdag 7 augustus zal de Stichting IJssellinie voor de eerste keer haar nieuwe Vierling Mitrailleur presenteren in Olst. Het betreft een replica die met behulp van het Artillerie Museum in Amersfoort samengesteld werd.

Het is de bedoeling dat dit wapen in de loop van dit jaar geplaatst wordt op een van de bunkers aan de Kletterstraat in Olst. Op deze zaterdag zal het echter voor de eerste keer getoond worden bij het Noodhospitaal aan de Haereweg in Olst. Op deze dag zullen ook demonstraties worden gegeven met ons Bofors Luchtafweergeschut.

De Open dag van de IJssellinie wordt gehouden tussen 12.00 en 16.00 uur. Elk half uur worden rondleidingen gegeven, waarbij de gidsen alles vertellen over het ontstaan van de IJssellinie tijdens de Koude Oorlog. De entree bedraagt 4 euro per persoon. Kijk ook op staging2.ijssellinie.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.