Home / archiefcentraal / perfekter anfang auf die brauersplatz

perfekter anfang auf die brauersplatz

De feestband Immerklem wist de sfeer er prima in te krijgen, hoewel het publiek in het begin nog wat afwachtend reageerde, kwam later op de avond toch de ‘schwung’erin. Waarschijnlijk moest het publiek in het begin nog even op de gedachte gebracht worden dat het nu toch echt Stöppelhaene is.

Voor het minder oude publiek begint Stöppelhaene pas echt op donderdag. Op het Stöppelveld breekt het dan los met Music@Stöppelveld. Onder andere KANE, Waylon, Frans Duijts, Nick & Simon, Edwin Evers, Guild of Stags en Sidney Samson treden dan verspreid over drie podia op.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.