parabool genomineerd voor beste werkgever

Onlangs is bekend gemaakt dat Stichting de Parabool bij de vijftig beste werkgevers van 2010 hoort. In een grootschalig medewerkersonderzoek zijn 369 organisaties in Nederland met elkaar vergeleken. Aan medewerkers is gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden, collega’s, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden. Het algemene tevredenheidcijfer dat de Sallandse gehandicaptenzorginstelling van medewerkers kreeg is een 8,1.

Het onderzoek wijst onder meer uit dat de betrokkenheid onder Paraboolmedewerkers bijzonder hoog is. Dit is naast de persoonlijke benadering en deskundigheid een belangrijke kernwaarde van de organisatie. De Parabool ondersteunt kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking of aanverwante stoornis. En hun omgeving. Met bijna driehonderd medewerkers valt De Parabool in de categorie ‘kleine’ organisaties en staat de Sallandse zorginstelling in de top vijftig. Juist met deze kleinschaligheid wil de organisatie zich onderscheiden, om zodoende de verstandelijk beperkte cliënt centraal te kunnen blijven stellen.

Op 9 september worden tijdens een groots evenement in Amsterdam de winnaars bekend gemaakt. Dan verschijnt ook de Beste Werkgevers Gids met een ranking van de Beste Werkgevers van 2010. Het Beste Werkgevers onderzoek is door onderzoeksbureau Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Effectory is een leidende speler op het gebied van medewerkers- en klantenonderzoek. Vanuit haar vestigingen in Amsterdam en Londen voorziet het bedrijf middelgrote en grote organisaties in verschillende sectoren van medewerkersonderzoeken, klantenonderzoeken en interne klantenonderzoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.