Home / archiefcentraal / overkapping ijsbaan de scheg van start

overkapping ijsbaan de scheg van start

Sportbedrijf Deventer start deze week met de realisatie van de overkapping van de kunstijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg. De regionale publiekstrekker, met name voor zwembad en kunstijsbaan, zal haar kunstijsbaan overkappen en het middenterrein renoveren.

In het kader van duurzaam en innovatief ondernemen wordt de kunstijsbaan verbouwd. Een omvangrijk project met een bijzondere constructie, welke niet iedere dag gebouwd wordt. Naar verluidt wordt het de grootste membraanconstructie van de Benelux.

“Ons streven voor onze gasten is om sporten en recreëren veilig, toegankelijk, plezierig en uitdagend in te richten. Zodat één ieder ‘Beleving in Beweging’ op eigen wijze ervaart. Wij zetten ons in om ‘Beleving in Beweging’ voor onze gasten na de verbouwing nog intenser te ervaren”, aldus directeur Aschwin Lankwarden.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.