otterloo huldigt nederlandse kampioenen

In het sportseizoen van 2009-2010 zijn zijn zes inwoners van de gemeente Olst-Wijhe Nederlands kampioen geworden, in hun eigen tak van sport. Hierbij zijn meerdere meervoudig inwoners en één inwoner zelfs Internationaal Kampioen geworden. Hierop heeft de gemeente Olst-Wijhe alle kampioenen te huldigen. De huldiging vindt plaats op donderdag 26 augustus.

Tijdens de avond worden alle Nederlands kampioenen gehuldigd door sportwethouder Ans Otterloo en wordt de avond in feestelijke sfeer voortgezet. Alle Nederlands kampioenen uit de gemeente hebben een uitnodiging gehad om met familie hun prestatie te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.