open podium bij tivoli

Elke eerste woensdag van de maand wordt er een open podium georganiseerd bij Taveerne Tivoli. Hier kunnen muzikanten die een akoestisch instrument bespelen, of kunnen zingen hun talent op een podium laten zien en horen aan medemuzikanten en publiek.

Ook is het mogelijk om, in overleg, met andere muzikanten te spelen. Iedere kandidaat krijgt een aantal malen per avond de kans om een blok van 5 nummers te laten horen. Een goede springplank om kennis te maken met medemuzikanten, en wat podium revaring op te doen. Het eerstvolgende open podium is op woensdag 1 september, de aanvang is om 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@taveernetivoli.nl of bellen naar 0572-364187

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.