open dag go ahead eagles druk bezocht

Op de open dag van Go Ahead Eagles zijn zaterdag ongeveer 8000 mensen afgekomen. Zoals elk jaar was er volop activiteit in De Adelaarshorst. Er was een roofvogelshow met natuurlijk huisadelaar Harley, je kon een rondleiding krijgen in het stadion en er was volop muziek van lokale artiesten. Bovendien waren er attracties zoals een pannakooi, rodeobal, bungee-trampoline, springkussen en een acht meter hoge klimwand.

Net als voorgaande jaren was ook dit jaar de presentatie van de selectie het hoogtepunt van de dag. Helemaal speciaal was de presentatie van de nieuwe spelers van Eagles. Met drie helikoptervluchten werden de aanwinsten op de grasmat gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.